Hét wielercafé in Assen

We zijn het enige wielercafé in de Drentse hoofdstad, één van de weinige in de provincie & mogelijk uniek in het concept wat wij "Het culinaire wielercafé" noemen. 

Maar om een wielercafé te zijn moet het zich het ook tot een bepaalde verwachting verhouden. Dat doen we deels al met toertochten & kijksessies tijdens de klassiekers, maar komend jaar mag dat zeker uitgebreid worden. 


Uitbreiding wielercafé vanaf 2024


Vanaf 2024 breiden we Café Cours verder uit met spannende evenementen & activiteiten. Een deel hiervan staan eigenlijk heel 2023 al in de steigers, maar ondernemen (zeker als starter) in deze tijd is niet altijd even eenvoudig. We hebben ons gericht op die facetten van ons bedrijf waar we nu rendement halen. Ondertussen hebben de overige plannen (voornamelijk voor het wielercafé) lekker staan sudderen op een laag vuur. Wat de smaak alleen maar ten goede komt natuurlijk.


Verheug je op maandelijkse pub-quiz, elk kwartaal een toertocht, een leuke workshop of een praatje van ‘iemand uit het veld’!

Daarnaast zijn we ook druk in gesprek met verschillende partijen om van ‘Café Cours’ meer te maken dan alleen een onderneming in een stad. We willen ook een sociaal maatschappelijke functie bekleden en een functie hebben voor Assen. De insteek is samen met lokale partners, overheden en verenigingen ons te gaan richten op beweging voor kinderen & jong volwassenen. Niet alleen om fysiek gezonder te worden, maar ook om mentaal een steuntje in de rug te geven. Komende weken/maanden hopen we dit verder uit te werken en concreet te maken.


Is er nog meer vraag je je af? Jazeker! Vaak in samenwerking met geselecteerde partners gaan we  'fietsvakanties' aanbieden. Deze unieke tripjes combineren de liefde voor fietsen met culinair genieten op speciaal geselecteerde locaties. Ook dit moet in 2024 goed vorm gaan krijgen! We zijn in gesprek over locaties, invulling, planning.


Voldoende plannen die er aan toe zijn om verzilverd te worden. Komend jaar gaan we dat dan ook zeker doen. 

De volledige agenda (voor zover bekend op dit moment) komt direct na de kerst online!


Namens ons voltallige team wensen we jullie alvast een hele fijne kerst toe!


Team Cours

Pagina delen:

Veel gelezen:

Evenementen & activiteiten bij Café Cours

Agenda 2024

Wat staat er op de planning de komende periode? Natuurlijk zullen we regelmatig op de socials delen wat voor leuke activiteiten en evenementen we 'in de koker' hebben! Wil je niets...
Wij hebben ‘de boel’ ondertussen aardig op de rit!

Cafe op Cours

We houden van het toegankelijke karakter wat de titel eetcafé met zich meedraagt en combineren dat met eerlijk eten! Vooral dagvers/ambachtelijk/biologisch/divers & duurzaam koken ...