Tourtochten

Elk seizoen organiseren wij een tocht in en rondom Assen. Als bijna vanzelfsprekend zijn we zelf het begin- & eindpunt. Een aantal van deze fietstochten organiseren we onder de noemer: "Breakfast 2 BBQ". 

In ieder geval zullen we één MTB, één gravel en twee racefiets tochten organiseren. Mogelijk bij veel animo breiden we verder uit. 


Op deze volledig verzorgte fietsdagen starten we bij Cours waar iedereen voorzien wordt van koffie, thee en een lekker ontbijt. Om vervolgens in 'grupetto' op te rijden. Buiten de bebouwde kom is het voor een ieder vrij om zijn of haar eigen tempo te rijden. In samenwerking met de lokale wielerclub(s) zal de route duidelijk aangegeven worden en staan er ook 'seingevers' bij lastige oversteken. De route wordt ook gedeeld in GPX. 


Onderweg is er in ieder geval één bevoorrading en bij langere afstanden een extra voedselpunt. 

Bij aankomst terug in Assen kan je fiets veilig gestald worden en staat de barbeque aan en de tap open (voor de liefhebbers). 

Een volledig verzorgte dag voor de fanatiekeling en recreant. Mooie routes, fijne mensen en een gezellig feestje als afsluiting. Meer heeft een mens niet nodig. 


Wil je kennis maken met de mensen van Cours, de organisatie van de tochten en het niveau van de fietsers. Dan kan je alvast lid worden van de Cours Strava wielerclub. Elke zondag trappen we in ieder geval een paar kilometers weg.

Pagina delen:

Veel gelezen:

Tourtochten

Tourtochten

Elk seizoen organiseren wij een tocht in en rondom Assen. Als bijna vanzelfsprekend zijn we zelf het begin- & eindpunt. Een aantal van deze fietstochten organiseren we onder de noe...
Evenementen & activiteiten bij Café Cours

Agenda Café Cours

Wat staat er op de planning de komende periode? Natuurlijk zullen we regelmatig op de socials delen wat voor leuke activiteiten en evenementen we 'in de koker' hebben! Wil je niets...