Maandelijkse Pubquiz

Dit jaar (lees; 2024) willen we ons wielercafé verder laten groeien. Vaste bezoekers zullen weten dat ons concept bestaat uit meer facetten dan alleen het fietsen gecombineerd met horeca! #meerdaneenwielercafe is dan ook de 'gevleugelde' hashtag die op onze socials regelmatig voorbij komt. 

Één van de manieren om te groeien is door meer activiteiten en evenementen te organiseren. De maandelijkse pubquiz is daar een goed voorbeeld van.


Moet ik alles weten over fietsen?

Je moet niets natuurlijk, maar het helpt wel. Wie wil er nu niet alles weten over de mooiste sport op aarde... Echter zal de quiz heus niet alleen over de wielersport gaan. Er komen andere sportvragen aan de orde, maar ook actualiteits- of muziekvragen passeren de revue. Het loont om een team samen te stellen dat gezamenlijk een brede kennis heeft. 


Kosten?

Deelname is gratis. Al is het natuurlijk wel wenselijk dat je in ieder geval een drankje koopt tijdens het spelen van de quiz. 

Wij zorgen voor leuke prijzen voor de eventuele winnaars en tijdens de quiz zal er ook een lekker hapje geserveerd worden. 


Wanneer?

​De pubquiz zal uitsluitend op zondagen plaatsvinden. Exacte data zijn te vinden in onze agenda! We starten altijd rond 14:00u zodat er vooraf nog tijd is om (voor de liefhebber) een rondje te trappen & er tijd over blijft om bijvoorbeeld de finale van één van de mooie klassiekers in het voorjaar te bekijken! 

De quiz duurt zo'n anderhalf uur gemiddeld. Afhankelijk van hoe gestructureerd we het met z'n allen houden!


Jaarklassement!

Naast een dagwinnaar zullen we ook een doorlopend klassement bijhouden. Dit betekend dus dat het loont om vaker, zodanniet alle edities mee te doen. Voor de winnaars van het eindklassement ligt er natuurlijk nog een extra beloning klaar in de vorm van een gezellig diner!


Inschrijven?

Inschrijven kan via de mail, whatsapp, bellen of door even langs te lopen! 

Deelnemende teams moeten minimaal 2 deelnemers hebben & maximaal 5!


Blijven eten?

Wij zijn, in tegenstelling tot afgelopen jaar, op zondag ook open voor diner! We serveren een kleinere kaart dan normaal. Ons 'lazy sunday' menukaart bestaat uit een aantal gerechten van onze barkaart. Denk aan kipsaté, burgers, etcetera. Reserveren wordt gewaardeerd, maar we zijn natuurlijk flexibel:D


Samenvatting!

Datum:                    25 februari, zondag (Voor overige data kijk in onze agenda)

Locatie:                   Nieuwe Huizen 15, 9401JS

Tijd:                         14:00u (Quiz duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur)

Kosten:                   Gratis

Formaat team(s): Minimaal 2, maximaal 5

Reserveren:           Mail, whatsapp, telefoon of langslopenPagina delen:

Veel gelezen:

Evenementen & activiteiten bij Café Cours

Agenda 2024

Wat staat er op de planning de komende periode? Natuurlijk zullen we regelmatig op de socials delen wat voor leuke activiteiten en evenementen we 'in de koker' hebben! Wil je niets...
Wij hebben ‘de boel’ ondertussen aardig op de rit!

Cafe op Cours

We houden van het toegankelijke karakter wat de titel eetcafé met zich meedraagt en combineren dat met eerlijk eten! Vooral dagvers/ambachtelijk/biologisch/divers & duurzaam koken ...